NOVÉ PRAVIDLA Spišskej Streleckej Ligy 2015

Ľubovoľná malokalibrovka na 50 metrov Terč: jeden redukovaný medzinárodný pištoľový: 40 x 16 cm a dva puškové vzduchovkové (mládežnícky Ø 81,2 x 56,2 mm)

IMGP7892 IMGP7895 IMGP7891 Zbrane: dlhé, do kalibru 5,6 mm s okrajovým zápalom (ľubovoľná malokalibrová puška), s optickými, dioptrickými či otvorenými mieridlami. Podmienky a čas: 1. časť: streľba po stojačky, bez opory. chaussures nike pas cher Príprava v čase jedna minúta (súťažiaci zaujme postavenie na stanovišti, pripraví si zbraň a ostatné pomôcky.

  • NIKE AIR ZOOM ELITE 9
  • Stropné svetlo nemusí mať zasvietené!). Victor Cruz Jersey Na povel čiarového rozhodcu „KONIEC PRÍPRAVY“ túto ukončí. Nike Air Max 2016 Norge Nettbutikk Na nasledujúci povel „10 rán v čase 6 minút ŠTART“ vystrelí postupne 10 rán do svojho (väčšieho) terča, v čase 6 minút. Asics Gel Lyte 3 Pas Cher Po uplynutí času rozhodca zavelí: „STOP, ZBRANE VYBIŤ, ODLOŽIŤ – TERČE“. Súťažiaci po tomto povele už nesmie vystreliť. Zbraň odloží tak, aby ju pritiahnuté terče nezhodili.

    Na priblížených terčoch rozhodca preverí či boli vystrelené všetky súťažné rany. Terče znovu pošle na terčovú čiaru a dá povel na zmenu polohy strelcov na „Lubovoľnú polohu“

    2. Cheap Nike Trainers UK časť: streľba z ľubovoľnej polohy. Po zastavení terčov na terčovej čiare rozhodca zavelí: Príprava v čase jedna minúta začína teraz! (súťažiaci sa pripraví v ľubovoľnej polohe). Stropné svetlo nemusí mať zasvietené!). Na povel čiarového rozhodcu „KONIEC PRÍPRAVY“ túto ukončí. Na nasledujúci povel „10 rán v čase 6 minút ŠTART“ vystrelí postupne 5 a 5 rán do svojich (menších) terčov, v čase 6 minút. Po uplynutí času rozhodca zavelí: „STOP, ZBRANE VYBIŤ, ODLOŽIŤ, KONTROLA – TERČE“. Súťažiaci po tomto povele už nesmie vystreliť. asics buty Zbraň vybije, prázdnu komoru a zásobník ukáže rozhodcovi.

    Až potom môže opustiť svoje stanovište!!!

    Upozornenie pre Ľubovoľnú malokalibrovku na 50 metrov : – do terča môže súťažiaci vystreliť len predpísaný počet nábojov. Nedodržanie pravidla sa trestá podľa VTP pre ISSF disciplíny, – polohu si zvolí súťažiaci sám. nike air max chaussures Tu nie sú žiadne obmedzenia.

  • Air Huarache Donna Nere
  • Môže strieľať s oporou, v sede, v ľahu. buty damskie squash asics Môže si priniesť vlastné pomôcky, ktoré však nesmú obmedzovať iného súťažiaceho a po opustení stanovišťa toto musí dať do pôvodného stavu.