SMERNICA EU – (Legis Telum)

ikltPriatelia,

uplynule tri tyzdne sme Vas prilis nebombardovali informaciami ohladne diania okolo smernice. Dovod bol velmi prozaicky, nebol cas nakolko nase dni sa niesli v znameni prakticky sustavneho pripomienkovania novych a novych verzii suhrnneho dokumentu, tzv. Compromise amendments, ktore produkovali na svojich zasadnutiach tienovi spravodajci a hlavna spravodajkyna pre smernicu p. Ford. Tento suhrnny dokument predstavuje suhrn pozmenovacich navrhov europoslancov na ktorych sa spolocne zhodli spravodajci za jednotlive frakcie a bude o nom v celosti hlasovat gestorsky vybor Europskeho parlamentu IMCO.

Pokial sa nic nezmeni, zda sa ze v piatok sme pripomienkovali finalnu verziu dokumentu o ktorom bude hlasovat vybor IMCO dna 13.7.2016. Kansas State Wildcats Sam vsak tomu prilis neverim a ocakavam este horuckovitu aktivitu az do momentu hlasovania. Do dokumentu sa podarilo presadit viacero pozitivnych ustanoveni, ale zial stale nam hrozia hlasovania o limitoch na kapacitu zasobnikov a restrickcii samonabijacich zbrani, ktore vznikli upravou zbrani samocinnych. Asics Mexico damskie Navrh textu o ktorom bude hlasovat IMCO je urcite lepsi ako text schvaleny Radou, vysledok je vsak stale otvoreny. Poslanci sa mozu rozhodnut, ze budu samostatne hlasovat aj o vybranych pozmenovacich navrhoch, ktore sa ako prilis restriktivne, alebo slusne povedane prilis hlupe, medzicasom podarilo vypustit zo suhrnneho textu Compromise amendments. Nike Air Max 90 Pas Cher Pour Femme Aj touto cestou by som sa opat rad podakoval timu poslaneckej kancelarie p. Sulika, ktory nam pod vedenim Dr. asics kinsei classic Vavrekovej nesmierne pomaha pri presadzovani nasich pripomienok v legislativnom procese na pode EP a IMCO a aktivne a efektivne koordinuje spolupracu s mnohymi europoslancami ktori su na nasej strane alebo ostavaju nerozhodnuti. Nike Air Max 2017 Heren Za Slovensku republiku su clenmi vyboru IMCO dvaja poslanci – p. Sulik a p. Stefanec. nike air max nettbutikk Drzme si vsetci palce, aby v stredu, 13.7.2016 na zasadnuti vyboru IMCO prevladli racionalne argumenty, zvitazil hlas rozumu a bola odmietnuta nezmyselna regulacia. Co sa bude diat dalej? Akonahle vybor IMCO prijme svoje stanovisko, zacne sa dalsia faza legislativneho procesu.

  • Air Jordan Pas cher
  • Budu otvorene tzv.

  • Nike Air Max 90 Uomo
  • trialogy, v ktorych sa budu hladat kompromisy medzi stanoviskom Rady, stanoviskom IMCO a povodnym navrhom Europskej komisie. Trialogy bude ako moderator viest Slovenska republika, kedze momentalne predseda Rade. V tejto suvislosti je zrejme, ze stanovisko IMCO bude klucove, nakolko urci rozsah manevrovacieho priestoru v ktorom sa v ramci trialogov bude viest diskusia. Plenum Europskeho parlamentu bude o vysledku tychto rokovani hlasovat v novembri 2016. O vysledku hlasovania na vybore IMCO vas samozrejme budeme obratom informovat. Pokracujeme… Scott Kazmir Authentic Jersey Dr.