Majstrovstvá Slovenska zo vzduchových zbraní (vzduchové pištole) a „Veľká cena Martina“ sú za nami.

IMG_20160312_140951IMG_20160312_183847 Výsledky Video VzRPi Priatelia,
Majstrovstvá Slovenska zo vzduchových zbraní (vzduchové pištole) a „Veľká cena Martina“ sú za nami. A.J. McCarron College Jerseys Včera 12.3.2016 (sobota) sa naša výprava v Zložení: Zemčáková, Garajček, Baluch, Štrauch a Filip zúčastnili v Martine M SR v streľbe zo vzduchových píštolí. Okrem nominovaných (Zemčáková a Baluch ) sa súťaže “ Veľká cena Martina“ súčastnili aj Garajček, Štrauch a Filip. Na M SR najlepšie umiestnenie dosiahol Róbert Baluch (2. Nike Air Max 2016 Heren groen miesto v kategórii juniori) a Jana Zemčáková v silnej ženskej konkurencii ( 4.

  • New Orleans Pelicans
  • miesto) V rámci VC Martina sa v dorastencoch na druhom mieste (o bod za lepším Copákom) umiestnil Lukáš Filip. Nike Air Max Norge Nettbutikk Náš Klub zaznamenal aj jeden dôležitý historický úspech, keď v spolupráci s ŠSK Rušňové depo Spišská Nová Ves prvý krát technicky zabezpečil počas M SR organizáciu a priebeh disciplíny Rýchlopalná pištoľ 2 x 30 (VzRPi) zo vzduchových zbraní. Women Air Jordan 9 Táto disciplína je obdobou „guľovej“, ktorá je olympijskou disciplínou. Nike Lebron 13 Stali sme sa tak staro-novými „priekopníkmi“ dynamických disciplín zo vzduchových zbraní, ktoré boli pred 25 rokmi veľmi obľúbené, no vôbec prvý krát bola zaradená do programu Majstrovstiev Slovenskej republiky. asics gel nimbus 14 uomo Disciplína novú generáciu zaujala a predpokladá sa jej postupné rozšírenie v rámci Slovenska. Je to o to významnejší krok, že máme aj perspektívnych „rýchlopalníkov“.

  • ADIDAS ULTRA BOOST
  • Lukáš Filip sa umiestnil medzi „ostrieľanými“ pretekármi na treťom mieste a tak si domov priniesol pekný pohár. Druhým talentovaným je Dávid Štrauch, ktorému dynamické disciplíny „voňajú“ viac, ako mierená streľba a tak má pred sebou sľubnú kariéru. Všetkým našim zúčastneným ďakujeme za vzornú reprezentáciu a umiestneným blahoželáme.