Extraliga vzduch. Martin 7.-8.1.2017

IMGP0887 IMGP0889 (1)Víkendová Extraliga zo vzduchových zbraní v Martine dopadla nad očakávanie. asics homme pas cher V dorasteneckej kategórii sa Lukáš FILIP, pekným nástrelom 372 bodov, umiestnil na prvom mieste v rámci „XIV. ročníka memoriálu JUDr. asics buty sklep online Karola Žabku“. Naša Janka Zemčáková sa v tej istej súťaži v silnej konkurencii žien umiestnila na druhom mieste s nástrelom 374 bodov.

  • Mens Nike Air Vapormax
  • Zároveň sa im tieto výsledky započítavajú do rebríčka v rámci Slovenska. new balance 1300 damskie Blahoželáme a ďakujeme za vzornú reprezentáciu, Janka a Lukáš! Náš klub zároveň technicky zabezpečoval súťaž v rýchlopalnej pištoli zo vzduchových zbraní. new balance 577 grey green orange Táto disciplína púta čoraz viac pozornosti medzi pištoliarmi na Slovensku.

  • ADIDAS VALCLEAN2 CMF
  • Rýchlopalná pištoľ 2×30 ostáva aj naďalej zaradená medzi olympijskými disciplínami a tak jej vzduchovková alternatíva má sľubnú perspektívu. chaussures pas cher nike Aj tu sa súťaže, v obidva dni, zúčastnil všestranný Lukáš Filip, aj keď nad mužmi v disciplíne RVzPi 2×30 nevyhral. Air More Uptempo Colorways Tejto disciplíne sa zatiaľ na Slovensku venuje len pár strelcov a preto účasť z Českej republiky bola obohatením a povýšila tak súťaž na medzinárodnú.