Legis Telum : Európska komisia tlačí na zákaz civilných AK, AR a zásobníkov

iklt

Verejnosť sa stále zdráha uveriť tomu, že nám opäť hrozí strata základných práv, a to od orgánu, ktorému sme odovzdali veľkú časť suverenity v nádeji, že bude naše záležitosti starostlivo spravovať. Detroit Pistons Niet sa čo diviť, informačná kampaň Európskej komisie beží na plné obrátky a doteraz máme v živej pamäti polopravdy a lži vyslovené aj jej zástupcami v SR.

Návrh Európskej komisie smerujúci k obmedzeniu legálnej držby strelných zbraní občanmi je pomerne rozsiahly a písaný zložitým právnym jazykom. Problematika je komplexná a komisia ju doteraz pred verejnosťou usilovne zahmlievala ubezpečeniami o svojich dobrých úmysloch. chaussures adidas Správa Európskej komisie zo dňa 16.11.2016 však prezentuje skutočné úmysly, na ktoré verejnosť upozorňujeme už rok.

Vlna ilegálnej imigrácie pokračuje a s ňou rastie hrozba spoločenského rozvratu.

  • Nike Air Max 2017 Grigio Uomo
  • Na hraniciach EÚ pribúdajú konflikty a vo vnútri dochádza k masovým teroristickým útokom. Susedíme s rozvráteným štátom v stave latentnej občianskej vojny, nehovoriac o neprehľadnej situácii v Turecku. Európska komisia teraz už jednoznačne deklaruje svoj úmysel napriek týmto okolnostiam zbaviť občana možnosti efektívne chrániť seba, svojich blízkych a svoj majetok, ako aj venovať sa športovej činnosti či zberateľstvu.

    Posúďte sami, toto sú slová Európskej komisie:

    „Ani po dvoch rokovaniach v rámci trialógu sa spolu-zákonodarci nedokázali dohodnúť na revízii Smernice o strelných zbraniach. asics gel lyte 3 hombre rojas Tieto vyjednávania musia byť odblokované aby bolo možné dostať z ulíc útočné zbrane vojenského charakteru, vrátane tých, ktoré boli upravené na samonabíjacie. Goedkoop Nike Air Max 2017 Pozícia Komisie je jasná, a to že samonabíjacie útočné zbrane odvodené od „zbraní typu AK47“ a „zbraní typu AR15“ by mali byť zakázané pre civilné použitie nakoľko boli skonštruované pre vojenské účely. Asics Gel Lyte 3 Kapacita zásobníkov pre krátke a dlhé zbrane by mala byť obmedzená na 10 nábojov a mali by podliehať povoleniu, striktnej kontrole a akékoľvek výnimky by mali byť striktne limitované a prísne sledované. nike free 5.0 hombre Občania EU očakávajú v tejto oblasti urýchlený posun vpred aby tým bola zabezpečená ich ochrana.

  • Nike Air Max Thea Dames
  • Dohodu o tejto kľúčovej legislatíve preto musíme dosiahnuť pred koncom roku 2016.“ (text v pôvodnom znení nájdete na týchto odkazoch: https://www.parlament.gv.at/…/EU_122858/imfname_10671764.pdf alebo http://ec.europa.eu/…/second_progress_report_towards_an_eff…)

    Európska komisia chce odzbrojiť bezúhonných občanov, zbaviť ich majetku bez náhrady, drakonicky trestať a už sa tým vôbec netají. Bezdôvodne, bez diskusie a napriek nesúhlasu odbornej verejnosti ako aj viacerých členských štátov. Tento plán pošliapava základné ľudské a občianske práva chránené Chartou základných práv Európskej únie. Ide o metastázy totality alebo sme „iba“ svedkami byrokratickej neschopnosti? Plán komisie narazil na nečakaný odpor v Európskom parlamente a bol zásadne korigovaný aj Radou. adidas bounce hombre Napriek tomu komisia názor nemení a tlačí ďalej.

    Či už ide o zlý úmysel alebo neschopnosť, Európska komisia v súčasnom personálnom zložení sa týmto opäť diskvalifikuje. asics gel quantum 360 donna Podarilo sa jej však zjednotiť doteraz roztrieštenú opozíciu a vzniklo jednotné akcieschopné hnutie záujmových organizácií Firearms United, ktorého sme aktívnym členom.