Prelomové hlasovanie vo výbore LIBE

iklt

Po dlhej dobe môžeme ohlásiť v rámci vojny EÚ proti legálnym držiteľom zbraní aj dobré správy.

  • Adidas Nmd Donna Bianche
  • 9.5.2016 prebehlo hlasovanie parlamentného výboru Európskeho parlamentu pre Občianske slobody, spravodlivosť a vnútorné veci (LIBE). Adidas Femme Hlasovalo o pozmeňovacích návrhoch poslancov podaných k návrhu smernice.

    Výbor vo svojom hlasovaní podporil pozmeňovacie návrhy ktoré smerovali k odstráneniu navrhovaných reštrikcií a podporil aj mnohé z návrhov na ktorých Legis Telum priamo spolupracovalo.

  • LUNARGLIDE 8
  • Výsledkom hlasovania je to, že z návrhu smernice vypadli všetky zákazy samonabíjacích zbraní a znehodnotených zbraní ako aj návrh zákazu úprav zbraní kat. nike air max pas cher A, B a C na kat. Clay Matthews Packers Jerseys D. Takéto úpravy ostanú povolené. Upravené zbrane však budú preradené najnižšie do kat. Maglie Denver Nuggets C. air max pas cher Vypadli aj priamo výborom pôvodne navrhované obmedzenia kapacity zásobníkov, povinného poistenia zbrani či perly v podobe značenia všetkých komponentov streliva výrobnými číslami.

    Správy sú to dobré, treba si však uvedomiť že ide „iba“ o rozhodnutie parlamentného výboru, ktorého stanovisko bude slúžiť ako poradné pre rozhodovanie Výboru pre vnútorný trh a ochranu spotrebiteľa (IMCO). nike air max 1 essential uomo Je však pravdepodobné, že stanovisko LIBE bude zohľadnené tak pri hlasovaní IMCO ako aj pri konečnom hlasovaní v pléne EP. Hogan Uomo Prezzi Po včerajšku však s napätím očakávame druhú verziu správy hlavnej spravodajkyne p. Maglia Tony Parker Ford k návrhu smernice.

    Každopádne včerajšie hlasovanie LIBE je pre ďalší vývoj istým spôsobom prelomové a teší nás, že spoločná snaha padla aspoň pre tento krát na úrodnú pôdu.